PORAVNAVA – PRAVIČNA REŠITEV ZA VAS

Standard

Nesreča žal nikoli ne počiva. V vsakem trenutku se lahko zgodi, pa naj si bo to na cesti, v službi, doma ali kje drugje. Če že pride do nesreče, si seveda želimo, da bi bile posledice čim manjše, pa tudi to, da bi v primeru, da do nje ni prišlo po naši krivdi, dobili pravično in dovolj visoko odškodnino. Poravnava je rešitev za vas v vseh takšnih primerih – pri delovni nesreči, nezgodi, ki se vam zgodi na javnem mestu, prometni oziroma kakšni drugi nesreči!

Če ste imeli to nesrečo, da se vam je morda pripetila kakršna koli nezgoda, pri kateri ste bili oškodovani oziroma zanjo niste bili sami krivi, potem je prav, da čim prej poskrbite tudi za to, da vložite odškodninski zahtevek in tako dobite, kar vam pripada po zakonu. Poravnava vam omogoča, da kar se da hitro in na za vas najbolj enostaven način pridete do svojega denarja oziroma odškodnine, ki jo izplača zavarovalnica. Višina odškodnine je odvisna od same narave poškodbe ter še drugih različnih okoliščin, zagotovo pa je prav, da jo zahtevate, ne glede na to, kakšna je njena višina, saj vam ta enostavno zakonsko pripada, zato bi bilo to škoda ne izkoristiti.

Marsikdo sploh ne ve, da mu v določenih primerih pri poškodbi, nesreči ali nezgodi pripada odškodnina, čeprav to natančno določa odškodninsko pravo, določa pa tudi sam postopek pridobivanja odškodnine oziroma to, katera dokumentacija mora biti predložena v ta namen. Če se na to ne spoznate, je to nalogo bolje zaupati podjetju, ki ima na tem področju veliko izkušenj in poleg pomoči pri pridobivanju odškodnin nudi tudi brezplačno pravno pomoč in svetovanje na tem področju. Z njihovo pomočjo boste zagotovo prišli do pravične odškodnine, saj bodo znali postopke voditi pravilno, za vas bodo pripravili vso potrebno dokumentacijo ter poskrbeli, da vam bo odškodnina tudi čim prej izplačana.