Hitro in učinkovito popravilo udrtin na avtu

Standard

Potrebujete popravilo udrtin na avtu? Udrtine na karoseriji lahko nastanejo iz različnih razlogov. Pogosto do njih pride zaradi raznih poškodb, trkov ali prometne nesreče, še večkrat pa gre za posledice toče. Ne glede na to, kakšen je vzrok zanje, pa si vsak voznik želi, da bi bile popravljene čim bolj hitro in čim bolj učinkovito.

Popravilo udrtin na avtu s tehniko PDR

Če se na vašem avtu pojavijo udrtine, je pomembno, na kakšen način jih skušate odpraviti, saj je od tega odvisen končni rezultat. Zaradi tega je zelo važno, katerega mojstra izberete oziroma kakšno tehniko ta uporablja.

Za poškodbe, ki jih je povzročila toča, je najbolje uporabiti tehniko PDR. PDR je kratica, ki pomeni hladno popravilo brez lakiranja. Kot pove že njeno ime, pri takšnem popravilu lakiranje ni potrebno, s čimer se prihrani pri času ter poskrbi za to, da je sam postopek hitrejši. Takšna tehnika pa se lahko uporablja tudi za popravilo drugih vrst poškodb, kot so na primer manjše nepravilnosti v strukturi barve ali manjši udarci, do katerih pride na parkirišču.

Avtokleparske in avtoličarske storitve v Ljubljani

Na koga se obrniti, če potrebujete popravilo udrtin? Katerega ponudnika izbrati v ta namen, da bo delo opravil hitro, učinkovito ter tako, kot je treba? Pri tem je treba upoštevati ne le to, za kakšne poškodbe gre in kako jih bo izbrani ponudnik odpravil, ampak tudi to, ali nameravate škodo na vozilu prijaviti zavarovalnici. To lahko storite, če imate vozilo ustrezno zavarovano proti takšnim poškodbam. V tem primeru je dobro, če izbrani ponudnik nudi tudi to storitev oziroma lahko poskrbi za cenitev in prijavo škode zavarovalnici. Tako boste lahko vse skupaj odpravili hitro na enem mestu.

V primeru, da iščete takšnega ponudnika, izberite AC Trobec iz Ljubljane, ki vam nudi tako avtoklparske kot avtoličarske storitve na enem mestu, pri odpravi udrtin pa uporabljajo tudi inovativno tehniko PDR. Prav tako vam uredijo tudi cenitev škode ter vam pomagajo pri prijavi škode na vozilu zavarovalnici.